Veranderingen in de zorg! Blijf bij en beweeg mee.

Deeltijd opleiding Management in de Zorg

Twijfel je nog over het starten met de deeltijdopleiding Management in de Zorg? Vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan! Bekijk samen hoe jij vanaf september je horizon kan verbreden en je loopbaanmogelijkheden versterkt!

Inschrijven studielink deeltijdopleiding management in de zorg     adviesgesprek aanvragen deeltijdopleiding management in de zorg

Voordelen van onze deeltijdopleiding

  • Officieel geaccrediteerde opleiding
  • Bij werkgevers in de regio goed bekend
  • Inhoudelijk kwalitatief
  • Aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de student
  • Praktijkgerichtheid
  • Haakt in op de actuele veranderingen
  • Je leert met en van elkaar

 

Opties voor kortere trajecten

Er is samenhang tussen het Associate degree programma (2 jaar) en het Bachelor programma (4 jaar). Dit betekent dat je na 2 jaar een erkend hbo-diploma ontvangt en je op dat moment opnieuw voor de keuze staat of je jezelf nog een stapje verder wil ontwikkelen voor een bachelordiploma. Wanneer je al beschikt over veel praktijk- en werkervaring kan het zelfs zo zijn dat je je Associate degree diploma binnen 1 jaar op zak hebt.

Wat leer je?

Je breidt je bagage uit met managementvaardigheden en theoretische kennis, je ontwikkelt je zelfvertrouwen en leert van je medestudenten. Ook zijn er diverse studie-ondersteunende modules die je naar keuze kunt volgen. Denk aan snellezen, mindmapping en taalvaardigheid. Bovendien verbreed je je horizon door de mix van studenten en vraagstukken uit de branche.

Toekomstperspectief

Met het Associate degree diploma kun je een coördinerende functie vervullen en operationeel leiding geven aan teams in zorg en welzijn. Met het Bachelor diploma op zak beschik je over de competenties en vaardigheden die je nodig hebt als manager om op operationeel en tactisch niveau te functioneren in zorg en welzijn.

Bekijk de opleidingsinformatiepagina voor alle details van de deeltijdopleiding Management in de Zorg.


Inschrijven via Studielink deeltijd management in de zorg     Adviesgesprek aanvragen deeltijd management in de zorg