Klaar voor de toekomst met de deeltijdopleiding Communicatie.

Deeltijd opleiding communicatie

Twijfel je nog over het starten met de deeltijdopleiding Communicatie bachelor of associate degree? Vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan! Bekijk samen hoe jij vanaf september je horizon kan verbreden en je loopbaanmogelijkheden versterkt!

Inschrijven voor deeltijdopleiding communicatie     Adviesgesprek deeltijdopleiding communicatie aanvragen

Communicatie is ├ęcht een vak.

De deeltijdopleiding Communicatie is een brede opleiding met veel afwisseling. We leiden je op tot een allround communicatiestrateeg. De trends en ontwikkelingen binnen het communicatievak vragen om een flexibele houding met een motivatie om een leven lang te leren.

Avans Deeltijd speelt in op deze trends en ontwikkelingen. Denk aan:

  • Alles is zichtbaar, organisaties leven in een glazen huis;
  • Steeds meer gaan klanten, medewerkers, stakeholders de dialoog met organisaties aan;
  • Er is een enorme informatie-overload: hoe zorg je ervoor dat je niet omkomt in deze informatiestroom en hoe val je nog op?;
  • We krijgen steeds meer inzicht in breinprocessen van de mens. Waarbij niet-rationele communicatie steeds belangrijker wordt, denk aan storytelling en neuro-marketing;
  • De dagelijkse impact en invloed van social media is enorm.

Daarom heeft Avans Deeltijd samen met het werkveld en brancheorganisaties de deeltijdopleiding Communicatie vernieuwd. De combinatie tussen vorm en inhoud maakt het verschil bij de deeltijdopleiding Communicatie. Wat je leert, kun je direct toepassen bij je werk.

Bekijk de opleidingsinformatiepagina voor alle details van de deeltijdopleiding Communicatie.

Toekomstperspectief

Of je nu gaat voor een functie in de online communicatie, leiderschapsontwikkeling, interne communicatie, corporate communicatie, mediamanagement of marketingcommunicatie. Met deze deeltijdopleiding Communicatie ben je klaar voor de toekomst!

 

Studielink inschrijven deeltijdopleiding communicatie     Adviesgesprek aanvragen voor deeltijdopleiding communicatie