Doorgroeien als accountant? Volg een deeltijdopleiding Accountancy.

Een accountant is nooit uitgeleerd

Deeltijdopleiding Accountancy Bachelor, Associate Degree
Binnen de deeltijdopleiding Accountancy leg jij de basis voor jouw AA of RA-titel. Het associate degree en het bachelordiploma zijn hoogtepunten tijdens jouw reis. Maar als accountant weet je tegelijkertijd dat je nooit uitgeleerd bent. Een leven lang leren, dat is voor jou heel normaal.

HBO Accountancy deeltijd adviesgesprek aanvragen     Aanmelden open avond accountancy hbo deeltijd

Kennis uit de praktijk

Tijdens de opleiding Accountancy krijg je les van ervaren vakdocenten. Samen met jouw praktijkervaring zorgt dat ervoor dat je snel, effectief en flexibel leert. Accountancy bij Avans Deeltijd is een moderne opleiding die inspeelt op de actualiteit. Hoe gaan we binnen de accountancy bijvoorbeeld om met automatisering? Is het een kans of een bedreiging?

Na twee jaar een volwaardig Accountancy hbo-diploma

De deeltijdopleiding Accountancy is naast praktijkinhoudelijk ook flexibel opgezet. Zo volg je een 2+2 route. Na twee jaar heb je een volwaardig hbo-diploma, namelijk het Associate degree. Weer twee jaar later sta jij trots te glunderen met jouw bachelordiploma Accountancy. De eerste twee studiejaren van de deeltijdopleidingen Bedrijfseconomie en Accountancy zijn hetzelfde. Zo kun je na twee jaar zelf bepalen welke afslag je neemt.

Toekomstperspectief Accountancy

Accountants zijn ambitieus, ze weten wat ze willen en vooral waar ze naartoe willen. Namelijk naar een AA of RA-titel. Hogere diploma’s bieden betere arbeidskansen en –voorwaarden. Toch is er binnen de accountancywereld ook behoefte aan meewerkende krachten. Met jouw Associate degree ben je voor kantoren een welkome aanvulling. Met de bachelortitel vergroot je je toekomstperspectief en leg je de basis voor een masterdiploma.

HBO Accountancy deeltijd adviesgesprek aanvragen     Aanmelden open avond accountancy hbo deeltijd