Aanmelden

Aanmelden en inschrijven

Leuk dat je je wilt aanmelden voor een deeltijdopleiding bij Avans Hogeschool. Aanmelden voor een deeltijdopleiding kan tot 1 september. De lessen starten echter in de week van 31 augustus dus wij raden aan om je inschrijving ruim voor die tijd af te ronden. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. Dan zien we je graag snel bij Avans.

Meer informatie over de opleidingen vind je op de opleidingspagina's. Heb je daarnaast nog vragen of heb je interesse in een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 088-525 90 40.

Stappen voor aanmelden

Stap 1: Controleer of je voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden.

Stap 2: Vraag op tijd je DigiD aan. Dit duurt 5 werkdagen.

Stap 3: Voer je persoonsgegevens in op Studielink.nl en doe een verzoek tot inschrijving.

Stap 4: Check op Studielink.nl de berichten in je dashboard. Dan weet je welke acties je moet ondernemen. Alle stappen moeten uiterlijk 31 augustus afgerond zijn. Zo niet, dan mag je geen onderwijs volgen bij Avans Hogeschool. 

 

Online Magazine en rondleiding

Helaas is het niet mogelijk om de Avans locaties te bezoeken. We hebben daarom rondleidingsfilmpjes gemaakt van onze Breda en 's-Hertogenbosch lokatie. Zo kan je toch even binnen kijken.

Ook kan je ons online magazine bekijken voor meer achtergrond informatie en interviews met huidige en oud studenten.

Studeren in deeltijd in het nieuwe studiejaar

Het coronavirus zal helaas ook in het nieuwe studiejaar gevolgen hebben voor de manier van lesgeven. We zullen voorlopig de 1,5 meter afstandsregel in acht blijven nemen. Dit betekent dat we minder fysieke ruimte in onze gebouwen beschikbaar hebben.

Bij de deeltijdopleidingen is blended learning de basis van het onderwijs. Wij combineren online onderwijs met fysiek onderwijs en werkplekleren. De komende tijd zal de nadruk meer liggen op online lesgeven. Omdat wij de binding tussen studenten onderling en tussen studenten en docenten belangrijk vinden wordt op dit moment bekeken hoe wij het fysieke onderwijs vorm gaan geven.

Studenten horen tijdig van hun eigen opleiding hoe het onderwijs er precies uit zal zien.