Marketing & Sales opleidingen

Rémon van Waas

Je hebt een commerciële instelling en gevoel voor ondernemen. Je belangstelling voor verkoopprincipes en markten, voor consumentengedrag en marktonderzoek. Waarom verkoopt het ene product wel en het andere niet?

Verder lezen

De HBO marketing- en salesgerichte opleidingen van Avans Deeltijd geven je het inzicht dat je nodig hebt bij de functies die je ambieert in de (detail)handel. Misschien als ondernemer of leidinggevende, misschien als marketeer? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding Commerciële Economie deeltijd! 

 

 


 • Commerciële Economie

  Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 31 augustus
 • Communicatie

  De wereld verandert razendsnel. Digitalisering is de nieuwe werkelijkheid. De rol van communicatie wordt steeds belangrijker. De essentie van communicatie verandert niet. De manier waarop we het inzetten wel. De vraag om echte professionals in corporate communicatie groeit. Deze deeltijdopleiding leidt je op tot strategisch communicatieprofessional en biedt veel kennis en vaardigheden over dit veelzijdige vak.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 31 augustus
 • Ondernemerschap & Retail Management

  Ondernemerschap & Retail Management richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Omdat je aan het werk bent in de retailbranche en je een uitdaging ziet in ondernemend management, past deze studie je als een jas.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & 's-Hertogenbosch Inschrijven: vóór 31 augustus