ICT opleidingen

Deeltijd ICT opleidingen Avans

Uiteraard ben je al druk bezig met ICT, in welke vorm ook. Je belangstelling voor alles wat hiermee te maken heeft staat als een paal boven water. 

Verder lezen

Welke ICT opleiding je kiest is afhankelijk van hoe je je verder wilt ontwikkelen: verder verdiepen in het ontwerpen van software en programmeren of juist meer richting bedrijfsprocessen en IT-oplossingen. Bekijk hieronder onze ICT opleidingen, waaronder deeltijd Informatica.


 • Business IT & Management

  Wij leiden studenten op die bedrijven en organisaties helpen bij het verbeteren, innoveren, en implementeren van hun diensten, bedrijfsprocessen en organisaties door inzet van informatie en communicatie technologie waarbij duurzame oplossingen worden gecreƫerd voor bedrijf, mens en maatschappij.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus
 • Informatica Associate degree

  Met de deeltijdopleiding Ad Informatica kun je in uiteenlopende branches aan de slag als softwareontwikkelaar op hbo-niveau. In 2 jaar leiden we je op tot een goede softwareontwikkelaar en ontwikkel je persoonlijke en beroepsvaardigheden, zoals samenwerken, communiceren en projectmatig werken.

  Niveau: Associate degree Locatie: Breda Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus
 • Informatica

  Informatica is een niet meer weg te denken onderdeel van elk bedrijf of organisatie in onze huidige maatschappij. Met de kennis en vaardigheden die je binnen de deeltijd opleiding Informatica ontwikkelt, ben je breed en op HBO-niveau inzetbaar in functies waar softwareontwikkeling centraal staat.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus