Gezondheidszorgopleidingen

HBO Deeltijd zorg opleidingen Avans Deeltijd
Hanneke de Vries

Je hebt een warme belangstelling voor de zorg- en welzijnssector en je wilt graag zelf meer invloed hebben op werkprocessen in deze sector. Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven.

 

Verder lezen

Management in de Zorg is zowel in een 2-jarig (Ad) als 4-jarig (bachelor) programma te volgen. In het laatste geval leidt deze op tot manager op tactisch en strategisch niveau.

Bekijk hieronder ook de HBO gezondheidszorg opleiding: Deeltijd HBO Verpleegkunde.


 • Management in de Zorg

  Om succesvol leiding te geven en te coachen in de zorg- en welzijnssector heb je naast managementvaardigheden persoonlijke kracht en betrokkenheid nodig. De 4-jarige bachelor Management in de Zorg leidt je op tot leidinggevend professional.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Inschrijven: vóór 31 augustus
 • HBO-Verpleegkunde - start februari 2020

  Je kiest met de opleiding HBO-Verpleegkunde voor een uitdagend en boeiend beroep. Als HBO-verpleegkundige ben je breed opgeleid. Je kunt gaan werken in alle sectoren binnen de zorg.

  Niveau: Bachelor Locatie: Den Bosch Inschrijven: Voor 1 januari 2020
 • Management in de Zorg Associate degree

  Om succesvol te coachen in de zorg- en welzijnssector heb je naast managementvaardigheden persoonlijke kracht en betrokkenheid nodig. De 2-jarige Associate degree Management in de Zorg leidt je op voor een coachende functie in de Zorg.

  Niveau: Associate degree Locatie: Breda Inschrijven: vóór 31 augustus
 • HBO-Verpleegkunde - start september 2020

  Met een opleiding HBO-Verpleegkunde kies je voor een uitdagend en boeiend beroep. Je wordt breed opgeleid en kunt binnen alle sectoren in de zorg aan de slag.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda & Den Bosch Inschrijven: Voor 31 augustus 2020 (Breda) of voor 1 januari 2021 ('s-Hertogenbosch)