Economische opleidingen

Levon oud-student Avans Deeltijd opleiding Commerciële Economie
Levon Akkaya

Je wilt je meer verdiepen in financiële vraagstukken, je wilt bedrijven adviseren op dit gebied of je aast op een aantrekkelijke financiële topfunctie. Wat je plannen ook zijn, een opleiding op economisch terrein heeft je serieuze belangstelling.

Verder lezen

Kies je voor een economie deeltijdopleiding bij Avans Deeltijd, dan weet je in elk geval zeker dat deze aansluit op de praktijk en dat je wat je leert onmiddellijk kunt toepassen in je werk. Voorbeelden van een economische opleidingen vind je hieronder, denk bijvoorbeeld aan Commerciële Economie deeltijd.


 • Bedrijfskunde Associate degree

  Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf.

  Niveau: Associate degree Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus
 • Accountancy Associate degree

  Voor wie wil weten hoe een bedrijf winst maakt en hoe geldstromen lopen, is Accountancy de ideale opleiding. Plavei je pad in de financiële sector en stuur aan op een carrière als accountant. De colleges vinden plaats op vrijdagochtend en -middag.

  Niveau: Associate degree Locatie: Breda Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 1 februari en 31 augustus
 • Marketing Management Associate degree

  Je wilt veel meer weten over marketing en sales. Je wilt klanten ‘verleiden’ en hun behoefte peilen. Heb je nu werk als verkoper? Professionaliseer je verder en verdiep je in marktonderzoek, projectmanagement en online marketing.

  Niveau: Associate degree Locatie: 's-Hertogenbosch & Breda Inschrijven: vóór 31 augustus