Communicatie opleidingen

Joyce Kuppens

Je wilt meedenken en -beslissen over het communicatiebeleid van een organisatie. Je hebt belangstelling voor corporate communicatie of interne communicatie. Wat bepaalt het imago van een organisatie en hoe beïnvloed je dat?

Verder lezen

Met de bacheloropleiding HBO Communicatie van Avans Deeltijd verbreed je je carrièrekansen. Met het bachelordiploma op zak kun je alle kanten op. Gelukkig laat de arbeidsmarkt weer een stijgende lijn zien.


  • Communicatie Associate degree

    In twee jaar opgeleid worden tot communicatieprofessional? De deeltijd Associate Degree Communicatie is een praktijkgerichte hbo-opleiding die jou klaarstoomt voor het werkveld.

    Niveau: Associate degree Locatie: Breda & 's-Hertogenbosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 31 augustus
  • Communicatie

    De wereld verandert razendsnel. Digitalisering is de nieuwe werkelijkheid. De rol van communicatie wordt steeds belangrijker. De essentie van communicatie verandert niet. De manier waarop we het inzetten wel. De vraag om echte professionals in corporate communicatie groeit. Deze deeltijdopleiding leidt je op tot strategisch communicatieprofessional en biedt veel kennis en vaardigheden over dit veelzijdige vak.

    Niveau: Bachelor Locatie: Breda Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 31 augustus