‘Heel veel in deeltijd’, landelijke campagne deeltijdonderwijs van start

7 mei 2018

Na een succesvolle campagne in 2017, geeft Avans Deeltijd samen met 19 andere hogescholen en de Vereniging Hogescholen in 2018 een vervolg aan de landelijke campagne voor deeltijdonderwijs. Samen zetten we deeltijdonderwijs op HBO-niveau op de kaart.

In deeltijd studeren aan een hogeschool

Wanneer je werken en studeren wil combineren is een deeltijdopleiding aan een Hogeschool een goede keus. Je kiest voor flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact met docenten en studenten. In 2017 kozen ruim 10.000 personen voor een deeltijdstudie aan een hogeschool. Bij Avans deeltijd heb je de keus uit tweejarige Associate degrees en vierjarige Bachelors. In totaal kies je uit meer dan 25 erkende opleidingen op HBO-niveau.

Campagne Héél veel in deeltijd

7 mei start de landelijke campagne Héél veel in deeltijd. Naast een de website met het aanbod van deeltijdonderwijs aan hogescholen in Nederland, kom je de campagne tegen op Facebook en Instragram. Op het YouTube kanaal bekijk je de video's met ervaringen van Wilke, Julien en Marit. Ben je nieuwsgierig naar het deeltijdonderwijs dat we in Breda, Den Bosch en Tilburg aanbieden? Kom dan naar de Open Avond op woensdag 13 juni.