Event: Associate Degree Mechatronica en het werkveld

13 maart 2017

20 maart is het zover. Dan geven wij u graag een inkijkje in onze nieuwe opleiding Associate Degree Mechatronica. Zoals u weet staat de wereld van de mechatronica niet stil. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Maar wat betekent dit nu voor het vakgebied en voor opleidingseisen? Hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat er vakinhoudelijk geschoold personeel is?

Aansluiting met het werkveld 

Als kennisinstelling zoekt Avans Hogeschool actief de verbinding met het bedrijfsleven. Om zo samen antwoord te geven op een veranderende vraag vanuit de markt en maatschappij. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de Koninklijke Metaalunie, de FME en de Luchttechnische Apparatenbouw B.V. sloten zich al bij ons aan. Samen hebben wij een Associate Degree ontwikkeld op het gebied van Mechatronica.

Kennismakingsevent 

Gastheer van deze middag is Henk Meeuwissen van CSi Industries. Bij het verpakkingsbedrijf uit Raamsdonksveer hebben mechatronische toepassingen een belangrijke rol. Naast het introductiewoord van CSi Industries zal ondergetekende u iets vertellen over de nieuwe opleiding.

Inschrijven

U kunt zich gratis inschrijven via het inschrijfformulier. Het evenement vindt plaats bij:

CSi industries B.V.
Lissenveld 41
4941 VL Raamsdonksveer

15.45 uur Ontvangst
16.00 uur Welkomstwoord
16.15 uur Presentaties
17.00 uur Demo & rondleiding
17.30 uur Interactief deel
18.00 uur Borrel