Avans Deeltijd (Commerciële Economie en Small Business & Retail Management) verbindt online marketing in een offline kennisnetwerk.

21 november 2016

Dat Online marketing belangrijk wordt, daar is iedereen het al over eens. Dat het echter vandaag de dag al een hele grote impact heeft op het dagelijkse leven, daar zijn velen zich nog niet van bewust.

Daarom is het een geweldige opportunity voor de studenten van Avans Deeltijd (jaar 1 Commerciële Economie en Small Business & Retail Management), om op 14 en 17 november van de online marketing experts zelf te horen (en te ervaren) hoe je het beste de online marketingmiddelen kan inzetten om jouw commerciële doel te bereiken.

Op 14 november zijn de studenten van Avans Deeltijd Breda te gast bij The Communication Company in de mooie voormalige Oranjeboombrouwerij in Breda. De studenten van Avans Deeltijd Den Bosch zijn donderdag 17 november te gast bij Crown Business center Gilze-Rijen Aeroparc. Voor zowel TCC als Crown is dit een interessante vorm van netwerken met Avans Deeltijd en haar deeltijdstudenten die als professionals werkzaam zijn in vele functies in het bedrijfsleven.

Door middel van een carrousel van workshops maken de studenten kennis met de onderwerpen waar zij de meeste interesse in hebben. Het aanbod is breed! Een scala van online marketingspecialisten met verschillende specialismen geeft workshops op de gebieden: Social, Online, Strategie en innovatie en Effectieve e-commerce.

Niet alleen voor de studenten van Avans Deeltijd is deze nieuwe inspirerende vorm van studeren interessant. Ook voor de online marketing experts en de gastbedrijven is dit een goede gelegenheid om van elkaar te leren en inspiratie op te doen. Een mooi regionaal initiatief van Avans Deeltijd als kennisinstituut samen met experts uit het werkveld en de studerende professionals!