Spreker inspiratiesessies Open avond Deeltijd bekend!

25 november 2015

Op de Open avond Deeltijd, 9 december aanstaande, wordt een informatiemarkt afgewisseld met inspiratiesessies. Inmiddels is de spreker bekend, namelijk Eugène Valentijn. Eugène Valentijn houdt zich sinds jaar en dag bezig met het vakgebied Verandermanagement en Leiderschap. Het ALMA Change Management Knowledge Center 
( www.almacmkc.nl) is zijn initiatief. Centraal in zijn methoden staat de menskant van veranderen. De mens is degene die het anders denken en doen vorm en inhoud mag geven. Elk project of plan blijft immers mensenwerk; van en met elkaar. In de inspiratiesessie van Eugène Valentijn met het thema ‘Werken en studeren. Heb jij er energie voor?’ staat de menskant van het maken van de keuze om te gaan studeren centraal.
 


Balans is van wezenlijk belang


“Waarom wil je studeren? Daar zijn verschillende beweegredenen voor. Wij willen met het diploma en opgedane kennis van betekenis zijn. Maar hoe ga je om met aan de ene kant enthousiasme en aan de andere kant het spanningsveld waarin tijd en aandacht centrale struikelblokken zijn. De balans tussen werk, studeren en privé is van wezenlijk belang.”

De inspiratiesessie van Eugène Valentijn vindt twee keer plaats. Sta stil bij het maken van jouw keuze. Laat je inspireren.

 

 

Meld je hier aan voor de Open avond Deeltijd 9 december!