Open Huis 14 november - Avans klapt uit de school

6 oktober 2015

Leven lang leren
3 ballen in de lucht: werk, privé en studie. Voor velen een grote uitdaging. Avans heeft een duidelijke visie op deeltijdonderwijs in de huidige tijd. Maak kennis met Avans Deeltijd tijdens het Open Huis op 14 november. Zakelijke relaties, alumni, buurtbewoners, ouders van studenten en andere geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te nemen.

Interactief programma
Avans Hogeschool staat midden in de samenleving en maakt iedere dag met haar 29.000 studenten en 2.500 medewerkers de verbinding met wat leeft en speelt in de maatschappij. Hoe we dat doen, laten we op 14 november graag aan je zien tijdens het Open Huis op de Hogeschoollaan in Breda.
Nu ben je wellicht nieuwsgierig geworden. Interesse is gewekt. Meer nog, je wil zelf graag bij ons onderwijs betrokken zijn. Misschien kun je op een of andere manier een actieve rol spelen. Of je eens laten informeren hoe wij met het ons toebedeelde belastinggeld omgaan. Ontdekken of Avans Hogeschool de goede dingen doet. En of ze de dingen ook goed doet.

Kom naar ons Open Huis
In een interactief programma krijg je de gelegenheid onze hogeschool te bezoeken, docenten en studenten te spreken, inspirerende colleges te volgen en onderzoeksprojecten te bekijken. Er is gelegenheid voor een hapje en een drankje. Je kunt ook onze ambities voor 2020 bespreken en daarover je mening geven. Wij zijn heel benieuwd wat je van ons vindt. En wij laten graag zien hoe we het verschil maken voor én met onze studenten. Door hun de beste uitgangspositie te geven voor een geslaagde maatschappelijke carrière, die ook bijdraagt aan het welzijn en de welvaart van de samenleving.

Noteer de datum
Wij vinden het fijn je te mogen verwelkomen. Noteer daarom 14 november alvast in je agenda. En meld je aan om later de definitieve uitnodiging voor het Open Huis te ontvangen. Voor uitgebreide informatie klik hier.