Flexibel volgen van Accountancy Ad in Breda

17 juli 2015
Avans Deeltijd opleiding

Voor wie al in de financiële sector werkt en geïnteresseerd is in hoe geldstromen lopen en wat een bedrijf moet doen om winst te maken, is een opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie de juiste richting. Voor beide hebben we zowel in Den Bosch als Breda een 4-jarige bacheloropleiding. Wil je beginnen met een opleiding, maar kun je nog geen keuze maken, dan kun je die bij Avans Deeltijd probleemloos uitstellen.

In de eerste 2 jaar lopen de bacheloropleidingen Accountancy en Bedrijfseconomie gelijk op. Evenals de 2-jarige opleiding Accountancy Associate degree (Ad) in Breda. Uiteraard met dát verschil dat de Ad-opleiding na 2 jaar is afgerond.

Kortom: spring gerust flexibel om met wat we je te bieden hebben! Voor Bossche studenten bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid naast de bachelor Accountancy of Bedrijfseconomie kosteloos een tweede inschrijving te doen voor de Accountancy Ad in Breda. Het ligt voor de hand dat dit vrijstellingen oplevert. Verplicht is (voor alle drie de opleidingen) dat je in het tweede jaar op je werkplek de mogelijkheid hebt beroepsproducten te maken, zoals belastingaangiftes en jaarverslagen. Zo kan de plaats van je werkplek een rol spelen in de keuze van je studie en zeker ook waar je die wilt volgen. Avans Deeltijd komt je hierin graag tegemoet.