Magazine

Dus jij maakt folders?22 augustus 2018, 12:14

Het is niet makkelijk, student Communicatie zijn. Mensen weten niet zo goed wat je dan eigenlijk doet en waar je naartoe werkt. Sterker nog: als je mensen vertelt dat je bezig bent met een studie communicatie, antwoorden de meesten met een “Oh?”, gevolgd met een blik alsof ze 1543 door 17 moeten delen. Toegegeven: zo was ik vroeger ook.

Lees verder

Learning community van 150 deeltijdstudenten Verpleegkunde gestart3 mei 2018, 11:39

De learning community * over ondernemerschap, innovatie, veiligheid en technologie van zorg is deze maand van start gegaan. 150 tweedejaars deeltijdstudenten Verpleegkunde gaan nadenken over innovaties in de zorg en denken vervolgens na hoe zij dit om kunnen zetten in initiatieven. Het betreft het onderwijs in 2 leeruitkomsten gericht op innovatie en ondernemerschap in de zorg en technologie van de zorg.

Lees verder

Flexibel onderwijs: scholen in spagaat?16 april 2018, 16:25

Flexibilisering is de laatste jaren misschien wel één van de meest gebruikte containerbegrippen in het onderwijs. Een school moet maatwerk bieden, voorzien in gepersonaliseerd leren en een student als het even kan veel keuzemogelijkheden aanbieden. Maar hoe ziet dat er in de praktijk nu eigenlijk uit?

Lees verder
Eerdere artikelen