Magazine

Learning community van 150 deeltijdstudenten Verpleegkunde gestart3 mei 2018, 11:39

De learning community * over ondernemerschap, innovatie, veiligheid en technologie van zorg is deze maand van start gegaan. 150 tweedejaars deeltijdstudenten Verpleegkunde gaan nadenken over innovaties in de zorg en denken vervolgens na hoe zij dit om kunnen zetten in initiatieven. Het betreft het onderwijs in 2 leeruitkomsten gericht op innovatie en ondernemerschap in de zorg en technologie van de zorg.

Lees verder

Flexibel onderwijs: scholen in spagaat?16 april 2018, 16:25

Flexibilisering is de laatste jaren misschien wel één van de meest gebruikte containerbegrippen in het onderwijs. Een school moet maatwerk bieden, voorzien in gepersonaliseerd leren en een student als het even kan veel keuzemogelijkheden aanbieden. Maar hoe ziet dat er in de praktijk nu eigenlijk uit?

Lees verder

IT in finance; hoe om te gaan met cybersecurity en data-analytics1 maart 2018, 12:19

Door verregaande digitalisering en robotisering van de maatschappij is onze wereld complexer dan ooit tevoren. Om deze reden heeft Avans Deeltijd stappen ondernomen om onze studenten beter voor te bereiden op de huidige maatschappij. Binnen het cluster Accountancy en Finance & Control wordt dit kwartaal gestart met een module IT in Finance.

Lees verder
Eerdere artikelen