Haal alles uit jezelf

Je hebt een druk leven, een prima baan, een gezin misschien, veel vrienden en je sport of hebt andere hobbies. Je doet wat je doet, maar wil hier meer uithalen. Dat kan zijn op persoonlijk vlak of juist zakelijk. Groeien als persoon, ontwikkelen in je werk. Kortom, je bent ambitieus en je wilt méér.

Dan kies je voor een passende opleiding om die ambities werkelijkheid te laten worden. Bij Avans Deeltijd zijn hiervoor volop mogelijkheden. Avans Deeltijd ontwikkelt talenten voor de toekomst. We leiden werkenden met ambitie op tot hoog gekwalificeerde professionals. Onze studenten zijn ambitieus en zich ervan bewust dat een ‘leven lang leren’ nodig is om zich in het bedrijfsleven of bij de overheid op een hoog niveau staande te houden.

 

3 ballen in de lucht: werk, privé en studie

Studeren naast je werk is geen kleinigheid. Dat vereist veel inzet en doorzettingsvermogen. Heb je de ambitie om je Associate degree of bachelor te halen, houd dan voor ogen dat je 2 (Associate degree) of 4 (bachelor) jaar lang je leven moet inrichten naar je opleiding. 3 ballen in de lucht: werk, privé en studie. Voor velen een grote uitdaging. Maar het is realiseerbaar. En wij helpen je daarbij. Met colleges die wekelijks plaatsvinden en individuele aandacht en praktijkervaring van docenten en begeleiders. 

Wil jij deeltijd studeren om je hbo diploma te halen, maar heb je nog twijfels? In deze video vertellen Avans Deeltijd studenten over hun reis. De weg rond hun studiekeuze en hoe ze al tijdens de studie verder komen in hun carrière. Kijk dus snel hoe je alles uit jezelf haalt met Avans Deeltijd!

Onze deeltijdopleidingen

Accountancy   Integrale Veiligheidskunde
Accountancy Associate degree   Leraar Basisonderwijs 
Bedrijfseconomie   Informatica
Bedrijfskunde Associate degree   Management in de Zorg
Bedrijfskunde MER   Management in de Zorg Associate degree
Bestuurskunde/Overheidsmanagement   Marketing Management Associate degree
Business IT & Management    Rechten 
Commerciële Economie   Small Business en Retail Management 
Communicatie   Small Business en Retail Management Associate degree
Elektrotechniek    Social Work
Financiële Dienstverlening Associate degree   Technische Bedrijfskunde 
Human Resource Management   Werktuigbouwkunde
Human Resource Management Associate degree    
HBO Verpleegkunde