Werken bij Avans Deeltijd

Avans Deeltijd haalt graag het allerbeste uit mensen. Daarom geven we persoonlijke aandacht aan iedereen binnen Avans. We willen studenten, medewerkers en iedereen die bij Avans betrokken is laten merken dat zij gezien worden. Dus zorgen we voor kleinschaligheid binnen onze grote organisatie. Niemand is hier een nummer. We helpen studenten en medewerkers om bewuster in het leven te staan. Daarbij leggen we de lat behoorlijk hoog. Ook voor onszelf.

 

Projectleider accreditaties techniek-opleidingen 

0,4 FTE

Wie: een ervaren en natuurlijk leider met inhoudelijke kennis van zaken
Wat: ervoor zorgen dat de accreditatie van de techniek opleidingen een succes wordt
Waar: Breda
Wanneer: per direct

Uitdagend werk
In de komende 2 tot 3 jaar zullen alle deeltijdopleidingen Techniek geaccrediteerd worden door de NVAO. Deze opleidingen zijn recent ‘verhuisd’ van de Academie voor Engineering & Informatica (AE&I) naar de Academie voor Deeltijd (AVD). Uw doel als Projectleider is het tijdig inleveren van alle documenten volgens de standaarden van de NVAO. U (bege)leidt de docententeams van verschillende opleidingen, de schrijver van de opleidingskader en de schrijver van de kritische reflectie naar de interne audit en het visitatiebezoek. Ook maakt u op basis van een (documenten) analyse een plan van aanpak met de visitatie als eindpunt. Vervolgens zorgt u ervoor dat de acties volgens het plan van aanpak worden uitgevoerd. Uw ervaring met het opstellen van (beleids)stukken komt u hierbij goed van pas. U bent de verbindende factor tussen de verschillende belanghebbenden, in beide academies. U schakelt moeiteloos van abstract naar concreet. Vanzelfsprekend bent u gericht op samenwerken en weet u mensen te verbinden. Ook bent u in staat om draagvlak te creëren. U weet wanneer u stakeholders moet inschakelen of betrekken. U coördineert niet alleen alle bij de accreditatietraject horende activiteiten, maar gaat zelf aan de slag met de teams en de participanten.

Lees de verhalen van onze collega’s en ontdek wat werken voor Avans inhoudt.

 

Juiste match

 • U heeft een hbo werk- en denkniveau.
 • U heeft relevante ervaring als projectleider en met het accreditatieproces.
 • U bent in staat om de kwaliteit van de bij de accreditatie horende stukken te beoordelen.
 • Uw gemotiveerdheid, betrokkenheid en daadkracht kenmerken uw werkwijze.
 • Met uw enthousiasme en sociale vaardigheden en verbindende persoonlijkheid zorgt u voor een goede samenwerking op de verschillende fronten
 • Met uw hands-on mentaliteit lost u problemen op wanneer deze zich voordoen.
 • De werkdagen worden in onderling overleg afgestemd

 

Inspirerende omgeving     

U komt terecht in een team met flexibele, nauwkeurige en zeer gemotiveerde medewerkers. Het team OO&K is verantwoordelijk voor de taken op het gebied van onderwijsontwikkeling en kwaliteit, die centraal, voor alle opleidingen van Avans Deeltijd geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning van onderwijsontwikkeling in het kader van flexibilisering van deeltijdonderwijs, de verschillende evaluaties van de opleidingen en docenten, het ondersteunen en regelen van de professionalisering van de docenten en het ondersteunen van accreditaties van de opleidingen.

 

Avans Deeltijd ontwikkelt talenten voor de toekomst. We leiden werkenden met ambitie op tot hooggekwalificeerde hbo-professionals. Onze studenten willen verder komen en weten dat een ‘leven lang leren’ nodig is om zich in het bedrijfsleven of bij de overheid op hoog niveau staande te houden. Studenten zijn bereid naast hun werk en privéleven tijd te stoppen in hun opleiding. Daar staat tegenover dat Avans Deeltijd er alles aan doet om de deeltijdstudenten daarbij te helpen. Zo concentreren wij het contactonderwijs in 2 op elkaar aangesloten dagdelen in de week. Wij zijn daarmee een van de meest flexibele aanbieders van hbo-opleidingen in deeltijd van Nederland. Het DNA van Avans Deeltijd laat zich samenvatten in de kernwoorden persoonlijk, praktijkgericht en duurzaam inzetbaar.

 

Goede werkgever
Avans Hogeschool haalt graag het allerbeste uit mensen. En staat bekend als goede werkgever. Avans maakt dat waar door u veel te bieden:

 • een baan bij een hogeschool die volop mogelijkheden creëert om uzelf te ontwikkelen
 • een maandsalaris in schaal 11, minimaal € 3.392,46 en maximaal € 4.661,12 bruto bij een fulltime aanstelling, conform cao hbo
 • een dertiende maand
 • een vlotte start: per direct
 • een aanstelling als Projectleider voor 1 jaar, mogelijk met verlenging

 

Bewuste keus
U bent ervan overtuigd dat deze functie bij u past en u heeft zin om aan de slag te gaan bij Avans. Solliciteer dan voor 23 december 2016. Vermeld vacaturenummer 16/518. De gesprekken vinden plaats op donderdag 12 januari 2017. Voor vragen over de inhoud van de functie neemt u contact op met Emese Albert, hoofd OO&K via e-mail: e.albert@avans.nl

 

De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd. Deze vacature is vrijgegeven voor interne werving. Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Geen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.

 

Docent/ontwikkelaar werktuigbouwkunde

2 fte 

Wie: een gedreven professional met brede kennis van werktuigbouwkunde en daarnaast in details wil treden
Wat: het opleiden van toekomstige werktuigbouwkundigen, ontwikkelen van (online) lesmateriaal
Waar: Breda 
Wanneer: Zo spoedig mogelijk 
 

Uitdagend werk

Deeltijdstudenten zijn een intensief studietraject gestart om hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt te vergroten. Dat vraagt veel van hen. U bent dan ook een belangrijke factor tijdens hun studie. U stimuleert hen om alles te willen weten van dit vakgebied en begeleidt hen daarom met veel plezier tijdens hun leerproces en afstuderen. Alle effort van student en docent kunnen immers leiden tot het getuigschrift van bachelor of engineering in de werktuigbouwkunde.

Het collegejaar 2017-2018 wordt bij de academie voor Deeltijd gestart met een nieuwe vorm van deeltijdopleiding in de Werktuigbouwkunde. Dit vraagt een volledige nieuwe ontwikkeling van het curriculum. U bent een belangrijke medespeler bij het ontwikkelen van dit curriculum. Daarnaast bent u de persoon om het curriculum op een inspirerende, praktijkgerichte manier aan de deeltijdstudenten over te brengen. Natuurlijk wordt de theoretische basis van de methodieken uitgebreid meegenomen tijdens het leerproces. U streeft samen met het team naar de hoogste kwaliteit van onderwijs waarin samenwerken centraal staat.

Lees het verhaal van een collega en ontdek hoe uw dag eruit kan zien.

 

Juiste match

 • U heeft een relevante master-opleiding gevolgd. Indien u een relevante hbo-opleiding heeft afgerond en u vindt het geen bezwaar om in de toekomst uw masterdiploma te behalen, dan kunt u ook reageren.
 • De Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid, ofwel BDB opleiding, heeft u behaald of u bent bereid deze te volgen.
 • U bent breed georiënteerd, maar wil ook in details treden met betrekking tot de werktuigbouwkunde.
 • Bij voorkeur heeft u werktuigbouwkundige praktijkervaring.
 • Met plezier coacht, enthousiasmeert en stimuleert u deeltijdstudenten.
 • Nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied boeien u en u weet deze ook met enthousiasme en plezier over te brengen op studenten en uw directe collega’s.
 • U houdt van samenwerken, bent betrokken en ondernemend.
 • U bent proactief, flexibel en communicatief vaardig. 

 

Inspirerende omgeving

Met uw inzet geeft u mede vorm aan de ontwikkeling van de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde. Het cluster Finance & Techniek van de Academie voor Deeltijd van Avans Hogeschool in Breda biedt de opleidingen  Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Technische Bedrijfskunde aan. De academie investeert in persoonlijke ontwikkeling en biedt u een uitstekend inwerkprogramma. Een bewijs van goed werkgeverschap.

 

Goede werkgever

 • Avans Hogeschool haalt graag het allerbeste uit mensen. We staan bekend als goede werkgever. Dat ziet u terug in onze arbeidsvoorwaarden. 
 • Wij bieden u volop mogelijkheden om uzelf te blijven ontwikkelen.
 • U ontvangt een maandsalaris in schaal 12, minimaal € 4.122,09 en maximaal € 5.301,22 bruto bij een fulltime aanstelling. Dit is conform cao hbo.
 • Een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand is standaard.
 • U kunt direct aan de slag in de functie van Hogeschooldocent.
 • U begint met een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren hoort een verlenging tot de mogelijkheden. 

 

Bewuste keus

U bent ervan overtuigd dat deze functie bij u past en u heeft zin om aan de slag te gaan bij Avans Deeltijd.  Solliciteer dan voor 15 januari 2017. Vermeld vacaturenummer 16/521. Voor vragen over de inhoud van de functie neemt u contact op met Rob van Huijgevoort, deeltijdcoördinator Werktuigbouwkunde, 088 – 525 93 16. 

We hebben de vacature zowel intern als extern uitgezet. Na de sluitingsdatum verwijderen wij de vacaturetekst van de website. Aan de inhoud van deze vacature kunt u geen rechten ontlenen.