Technische Opleidingen

HBO Technische Deeltijd opleidingen

Je interesse gaat uit naar automatisering, elektronica en techniek. Je houdt ervan je te verdiepen in technische problemen en die op te lossen. En je wilt hogerop in een technische omgeving.

Verder lezen

Voor welke opleiding je kiest hangt af van je ambitie en je belangstelling. Meer de techniek in of juist meer de bedrijfskundige kant op. Vast staat dat je met een technische opleiding volop carrièrekansen krijgt.

Wellicht is de opleiding elektrotechniek wel wat voor jou?


 • Deeltijdopleiding Elektrotechniek

  Deze opleiding is gekozen tot beste opleiding Elektrotechniek deeltijd van Nederland door Keuzegids Deeltijd & Duaal 2015. Daar zijn we natuurlijk trots op. Belangrijker is dat de arbeidsmarkt veel behoefte heeft aan gemotiveerde en maatschappelijk bewuste elektrotechniek ingenieurs.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Inschrijven: vóór 15 juli
 • Deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde

  Technische Bedrijfskunde gaat in op bedrijfsprocessen van fabrieken en bedrijven die iets produceren. De maak-industrie. Je vindt het leuk om processen te beschrijven, analyseren en verbeteren.

  Niveau: Bachelor Locatie: Tilburg Inschrijven: vóór 15 juli
 • Deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde

  Je bent praktisch ingesteld en dol op techniek. Als praktische doener ga je aan de slag met ontwerpen en construeren. Je ontwikkelt een ‘werktuigbouwkundige’ kijk op zaken waarmee je in een technische omgeving alle kanten op kunt.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Inschrijven: vóór 15 juli
 • Deeltijdopleiding Mechatronica

  Je bent praktisch ingesteld en hebt interesse in verschillende technische disciplines. Als mechatronicus (in spé) begrijp je bovendien hoe deze disciplines (elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en besturingstechniek) effectief samenkomen in mechanische constructies.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Inschrijven: Bij voorkeur vóór 15 juli (uiterlijk tot 21 augustus)