Marketing & Sales opleidingen

Rémon van Waas

Je hebt een commerciële instelling en gevoel voor ondernemen. Je belangstelling voor verkoopprincipes en markten, voor consumentengedrag en marktonderzoek. Waarom verkoopt het ene product wel en het andere niet?

Verder lezen

De HBO marketing- en salesgerichte opleidingen van Avans Deeltijd geven je het inzicht dat je nodig hebt bij de functies die je ambieert in de (detail)handel. Misschien als ondernemer of leidinggevende, misschien als marketeer? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding Commerciële Economie deeltijd! 

 

 


 • Commerciële Economie

  Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 21 augustus
 • Communicatie

  Het informatietijdperk waarin wij leven vraagt om professionals in corporate communicatie. Deze deeltijdopleiding biedt veel kennis en vaardigheden – ook op strategisch vlak – in het veelzijdige communicatie- en mediavak.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 21 augustus
 • Communicatie Associate degree

  In twee jaar opgeleid worden tot communicatieprofessional? De deeltijd Associate degree Communicatie is een praktijkgerichte hbo-opleiding die jou klaarstoomt voor het werkveld.

  Niveau: Associate degree Locatie: Breda Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 21 augustus
 • Marketing Management Associate degree

  Je wilt veel meer weten over marketing en sales. Je wilt klanten ‘verleiden’ en hun behoefte peilen. Heb je nu werk als verkoper? Professionaliseer je verder en verdiep je in marktonderzoek, projectmanagement en online marketing.

  Niveau: Associate degree Locatie: 's-Hertogenbosch & Breda Inschrijven: vóór 21 augustus
 • Small Business en Retail Management Associate degree

  De opleiding Small Business en Retail Management in deeltijd richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Omdat je aan het werk bent in de retailbranche en je een uitdaging ziet in ondernemend management, past deze studie je als een jas.

  Niveau: Associate degree Locatie: 's-Hertogenbosch & Breda Inschrijven: vóór 21 augustus
 • Small Business en Retail Management

  Small Business en Retail Management richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Omdat je aan het werk bent in de retailbranche en je een uitdaging ziet in ondernemend management, past deze studie je als een jas.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & 's-Hertogenbosch Inschrijven: vóór 21 augustus