Management opleidingen

Bart Pols oud-student Avans Deeltijd opleiding Small Business en Retail Management
Bart Pols

Je doet een deeltijd managementopleiding, omdat je het vaste plan hebt om zelf meer invloed te krijgen op werkzaamheden en bedrijfsprocessen. Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven.

Verder lezen

HBO Management

Voor welke opleiding je kiest is afhankelijk van je ambitie en je carrièrewensen. Heb je meer interesse in een commerciële functie of trekt algemeen management je juist? Eén ding is zeker: met de deeltijd managementopleidingen van Avans Deeltijd kom je verder in je loopbaan. Bekijk hieronder onder andere de deeltijd opleiding Human Resource Management en de deeltijd opleiding Bestuurskunde.


 • Bedrijfskunde Associate degree

  Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf.

  Niveau: Associate degree Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Bedrijfskunde

  Management, economie en recht zijn de bestanddelen van de opleiding Bedrijfskunde deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Business IT & Management

  Wij leiden studenten op die bedrijven en organisaties helpen bij het verbeteren, innoveren, en implementeren van hun diensten, bedrijfsprocessen en organisaties door inzet van informatie en communicatie technologie waarbij duurzame oplossingen worden gecreëerd voor bedrijf, mens en maatschappij.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 15 juli
 • Bestuurskunde/Overheidsmanagement

  De op management in het publieke domein gerichte opleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement deeltijd is als beste van Nederland verkozen. Complexe en minder complexe maatschappelijke vraagstukken komen aan de orde in deze brede deeltijd opleiding.

  Niveau: Bachelor Locatie: Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Human Resource Management Associate degree

  De tweejarige Associate degree Human Resource Management richt zich zowel op mensen als op organisatiedoelen. Is zowel een beleidsondersteunend als een beleidsadviserend vakgebied. Kortom het raakt zowel de menskant als de bedrijfskundige kant van de HR-manager in spe.

  Niveau: Associate degree Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Human Resource Management

  De bacheloropleiding Human Resource Management in deeltijd richt zich zowel op mensen als op organisatiedoelen. Is zowel een beleidsondersteunend als een beleidsadviserend vakgebied. Kortom het raakt zowel de menskant als de bedrijfskundige kant van de HR-manager in spe.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Integrale Veiligheidskunde

  Op het vlak van veiligheid zijn kant-en-klare oplossingen steeds minder afdoende en ook lang niet altijd voorhanden. De opleiding Integrale Veiligheidskunde in deeltijd benadert het gehele werkveld in al zijn facetten en behandelt zowel fysieke en sociale veiligheid als safety en security.

  Niveau: Bachelor Locatie: Den Bosch Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Management in de Zorg Associate degree

  Leidinggeven vergt managementvaardigheden, maar ook heb je kennis nodig over onderwerpen zoals beleid en budget. In de zorg- en welzijnssector speelt bovendien de betrokkenheid met de sector een grotere rol dan in andere branches. Met de Associate degree Management in de Zorg ben je instaat om deze vaardigheden te combineren in je werk.

  Niveau: Associate degree Locatie: Breda Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Management in de Zorg

  Leidinggeven vergt managementvaardigheden. Maar daarnaast heb je ook kennis nodig over onderwerpen als beleid en budget. In de zorg- en welzijnssector speelt bovendien de betrokkenheid met de sector een grotere rol dan in andere branches. Deze onderdelen komen samen in de HBO-opleiding: Management in de Zorg.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Small Business en Retail Management Associate degree

  De opleiding Small Business en Retail Management in deeltijd richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Omdat je aan het werk bent in de retailbranche en je een uitdaging ziet in ondernemend management, past deze studie je als een jas.

  Niveau: Associate degree Locatie: 's-Hertogenbosch & Breda Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Ondernemerschap & Retail Management

  Ondernemerschap & Retail Management richt zich op de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Omdat je aan het werk bent in de retailbranche en je een uitdaging ziet in ondernemend management, past deze studie je als een jas.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & 's-Hertogenbosch Inschrijven: vóór 20 augustus