Gezondheidszorgopleidingen

HBO Deeltijd zorg opleidingen Avans Deeltijd
Hanneke de Vries

Je hebt een warme belangstelling voor de zorg- en welzijnssector en je wilt graag zelf meer invloed hebben op werkprocessen in deze sector. Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven.

 

Verder lezen

Management in de Zorg is zowel in een 2-jarig (Ad) als 4-jarig (bachelor) programma te volgen. In het laatste geval leidt deze op tot manager op tactisch en strategisch niveau.

Bekijk hieronder ook de HBO gezondheidszorg opleiding: Deeltijd HBO Verpleegkunde.


 • HBO Verpleegkunde

  Je kiest met de opleiding HBO-Verpleegkunde voor een uitdagend en boeiend beroep. Als hbo-verpleegkundige ben je breed opgeleid. Je kunt gaan werken in alle sectoren binnen de zorg.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda & Den Bosch Inschrijven: bij voorkeur vóór 15 juli of 1 januari
 • Management in de Zorg Associate degree

  Leidinggeven vergt managementvaardigheden, maar ook heb je kennis nodig over onderwerpen zoals beleid en budget. In de zorg- en welzijnssector speelt bovendien de betrokkenheid met de sector een grotere rol dan in andere branches. Met de Associate degree Management in de Zorg ben je instaat om deze vaardigheden te combineren in je werk.

  Niveau: Associate degree Locatie: Breda Inschrijven: vóór 20 augustus
 • Management in de Zorg

  Leidinggeven vergt managementvaardigheden. Maar daarnaast heb je ook kennis nodig over onderwerpen als beleid en budget. In de zorg- en welzijnssector speelt bovendien de betrokkenheid met de sector een grotere rol dan in andere branches. Deze onderdelen komen samen in de HBO-opleiding: Management in de Zorg.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda Inschrijven: vóór 20 augustus