Economische opleidingen

Levon oud-student Avans Deeltijd opleiding Commerciële Economie
Levon Akkaya

Je wilt je meer verdiepen in financiële vraagstukken, je wilt bedrijven adviseren op dit gebied of je aast op een aantrekkelijke financiële topfunctie. Wat je plannen ook zijn, een opleiding op economisch terrein heeft je serieuze belangstelling.

Verder lezen

Kies je voor een economie deeltijdopleiding bij Avans Deeltijd, dan weet je in elk geval zeker dat deze aansluit op de praktijk en dat je wat je leert onmiddellijk kunt toepassen in je werk. Voorbeelden van een economische opleidingen vind je hieronder, denk bijvoorbeeld aan Commerciële Economie deeltijd.


 • Bedrijfskunde Associate degree

  Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf.

  Niveau: Associate degree Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 21 augustus
 • Bedrijfskunde MER

  Management, economie en recht zijn de bestanddelen van de opleiding Bedrijfskunde MER deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 21 augustus
 • Commerciële Economie

  Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 21 augustus
 • Accountancy

  Voor wie wil weten hoe een bedrijf winst maakt en hoe geldstromen lopen, is Accountancy de ideale opleiding. Bouw je pad in de financiële sector en stuur aan op een carrière als accountant.

  Niveau: Bachelor Locatie: Breda & 's-Hertogenbosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 15 juli
 • Bedrijfseconomie

  Bedrijfseconomie leert je om toekomstplannen van bedrijven te beoordelen op hun financiële verdiensten. Zet je analytische talent en je integere houding in om je te ontwikkelen tot een bedrijfseconomisch expert.

  Niveau: Bachelor Locaties: Breda & Den Bosch Duur: in 4 jaar deeltijd Inschrijven: vóór 15 juli
 • Accountancy Associate degree

  Voor wie wil weten hoe een bedrijf winst maakt en hoe geldstromen lopen, is Accountancy de ideale opleiding. Plavei je pad in de financiële sector en stuur aan op een carrière als accountant.

  Niveau: Associate degree Locatie: Breda Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 15 juli