Magazine

Avans locaties Breda en Tilburg in top-10 leukste studentensteden25 augustus 2017, 11:38

Weekblad Elsevier heeft onderzoek gedaan naar de leukste studentensteden van Nederland. Met twee Avans steden in de top-10 zijn we als onderwijsinstelling goed vertegenwoordigd. Maar wat maakt Breda (8) en Tilburg (10) nu zo aantrekkelijk voor studenten?

Lees verder

Alle bezittingen in een rugzak: docent Petra is niet meer afhankelijk18 juli 2017, 19:00

Om bezittingen geeft ze niet en salaris van Avans wil ze eigenlijk niet ontvangen. Petra Smolders, docent onderzoeksvaardigheden bij de Academie voor Deeltijd, leeft samen met haar vriend en dochter met weinig spullen, nauwelijks geld en zonder vaste verblijfplaats.

Lees verder

Terugblik SBRM Bachelor1 december 2016, 13:03

Ik kijk erg positief terug op mijn studieperiode bij Avans Deeltijd en op wat ik met de deeltijdopleiding Small Business en Retail Management heb bereikt. Je moet verder denken dan de waan van de dag. Soms moet je vooruit denken en je blik breder zetten dan je eigen perceptie. Je moet jezelf continue blijven ontwikkelen. Blijf je groeien, dan kun je de top bereiken. Stilstaan is achteruitgaan. Dat wordt vaak geroepen, maar het is een feit. Het belangrijkste vind ik: zorg dat je vooruit blijft kijken en vooruit blijft denken. Blijf innoveren

Lees verder
Eerdere artikelen