Magazine

Terugblik SBRM Bachelor1 december 2016, 13:03

Ik kijk erg positief terug op mijn studieperiode bij Avans Deeltijd en op wat ik met de deeltijdopleiding Small Business en Retail Management heb bereikt. Je moet verder denken dan de waan van de dag. Soms moet je vooruit denken en je blik breder zetten dan je eigen perceptie. Je moet jezelf continue blijven ontwikkelen. Blijf je groeien, dan kun je de top bereiken. Stilstaan is achteruitgaan. Dat wordt vaak geroepen, maar het is een feit. Het belangrijkste vind ik: zorg dat je vooruit blijft kijken en vooruit blijft denken. Blijf innoveren

Lees verder

Van 0 naar 5 kilometer in 6 maanden26 oktober 2016, 12:48

Sinds zo'n 4 jaar ben ik als parttime docent werkzaam binnen de deeltijdopleiding Management in de Zorg. Met ontzettend veel plezier verzorg ik voor elk studiejaar verschillende colleges, begeleid afstudeerders, beoordeel als examinator eindscripties en ben betrokken bij diverse commissies. Naast mijn werkzaamheden bij Avans Deeltijd werk ik als adviseur Kwaliteit en Beleid Zorg en Welzijn voor organisatieadviesbureau AdCase. Een mooie combinatie. Wat is namelijk mooier dan met beide benen in het werkveld te staan en al die ervaringen wekelijks met gemotiveerde studenten te mogen delen? Tel daarbij op het plezierige contact met de studenten en docenten en je hebt de ideale werkcombinatie te pakken.

Lees verder

Leren van elkaar26 september 2016, 13:54

Het studiejaar is weer begonnen, een kleine 4.000 deeltijdstudenten volgen bij Avans Deeltijd een studie naast hun werk om zo een hbo-diploma te halen. Voor de meesten is het diploma niet het enige doel, ze willen zich tijdens hun studie verder ontwikkelen, als professional in hun vak.

Lees verder
Eerdere artikelen